Thuis

Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. certificaten
Alex, Trog van Himatch is aardige kerel, is hij vertrouwen zijn de moeite waard, Himatch-is het team goed team, verstrekken zij ons de goede dienst en betrouwbare kwaliteitskabel.

—— Felix

Himatch verstrekt ons de verbindingskabel van de goede kwaliteitscamera, goede prijs. dank u.

—— LEO

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd. Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.
Himatch reception office corner

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : HIMATCH
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

HIMATCH de technologie werd gevonden in 2004, specialiseert zich in het ontwerpen van, het ontwikkelen van en de productie van schakelaars, en de kabelassemblage, verstrekt ook me de dienst voor de grote en ingewikkelde projecten van de klant specialiseer.

Aangezien een ISO9001 bedrijf kwalificeerde, zullen wij ononderbroken hoogte - kwaliteitsproducten verstrekken en zullen met verschillende klanten van over de hele wereld samenwerken, OEM &ODM projecten beschikbaar bij al onze cliënten.

Schakelaar en Kabelassemblagezaken.
De professionele fabrikant en van verkoop kabels van beeldverwerkingsgegevens: (hoge flexibel) kabel 1394, (het niveau van de tankketting) de kabel van de hoge snelheidsgegevens van de Cameraverbinding, (industriële camera) CCXC kabel, (speciale kabel) GigE-kabel en etc….

OEM en ODM beschikbaar, zoals signaalkabels, sensorkabels, controlekabels, worden producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa en de Verenigde Staten, high-end toepasselijk materiaal. De producten kunnen volgens specifieke vereisten, zoals worden aangepast: 1394 gegevenskabels, zoals: hoge normkabels, zachte kabel, vast met schroef, met vaste klinken, elleboogverbinding, recht die hoofd aan een verscheidenheid van ferrietkernen wordt verbonden die kabel beschermen. Cameraverbinding MDR 26P, de gegevenskabels van 26P STR, zoals: hoge flexibele/standaardcl-kabel, hoge flexibele/standaardmacht over Verbindingskabel, Minicl-kabel. de kabel van de 90 graadelleboog. CCXC 12P-gegevenskabel, enz. een verscheidenheid van industriële camera'svoeding en I/O kabel. Verscheidenheid van product, redelijke prijs, geschikte leveringsdatum, stabiele en betrouwbare kwaliteit.


om de beste dienst aan onze klanten te verlenen, leggen wij al onze nadruk op nieuw productontwikkeling, kwaliteitscontrole en snelle levering en verstrekken de hoge concurrerende prijs. Wij leveren elke inspanning om met onze klanten te communiceren, hun behoeften te begrijpen en efficiënte en rendabele oplossingen voor hen te maken.

Wij beschouwen oprecht onze klanten zoals partners op lange termijn. Wij luisteren gelukkig aan klantensuggesties en kritieken. Dit is het uitgangspunt waarvan wij zowel onze mogelijkheden kunnen verbeteren als voortdurende verbetering voor onze cliënten bereiken.

Ons bedrijfsmotto: Het wederzijdse voordeel, werkt eerlijk samen.

Contactgegevens
Shenzhen Himatch Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-755-25702906

Fax: 86-0755-25702956

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)